Rock ook Roll spektakel
Door Marcel de Haan - 30 november 2009 20:50:09
Waar we vorige week nog voor een ietwat lege zaal in de Tike stonden, was het afgelopen zaterdag bomvol in De Pleats. Ondanks het slechte weer was heel Burgum en omstreken komen opdagen, en stonden we voor een uitverkochte zaal (450 personen). Op uitnodiging van de Culturele Commissie mochten we voor de derde keer in deze nostalgische zaal spelen.

Om het geheel toch iets professioneler aan te kleden hadden we ons zowaar een pak laten aanmeten. Verder was geïnvesteerd in een nieuw logo van de band, met dank aan Monique (www.moniquedijksman.nl). Neem daarbij een goed voorprogramma van de jonge talenten van N.E.P. en het feest is compleet.

Na een voor ons doen rommelige eerste set van anderhalf uur (het zullen wellicht de zenuwen zijn geweest) ging het dak er in de tweede set figuurlijk af. Na een halfuurtje rock en roll stond het publiek net zo te zweten als de band, en mochten we nog een uurtje stevig rocken waarbij aan het einde zowaar gepogood werd.

Zowel het publiek, de organisatie en bands waren het erover een dat dit een zeer geslaagde, maar dorstige avond was. Het schijnt dat de organisatie nog een logistiek huzaren stukje geleverd heeft om het bier rijkelijk door te kunnen schenken. Conclusie: Dit was dus zeker niet de laatste keer in De Pleats.

Dank voor jullie komst en tot de volgende keer !!.

The Ment