Eerste editie Steegrock geslaagd !!
Door Marcel de Haan - 28 september 2008 10:49:05
Hoe krijg je een 6-mans rock & roll formatie en hun apparatuur in het kleinste caf van Burgum? Dat ging niet, dus was er een heus podium opgebouwd in de steeg van Reti. Dit keer speelden we zowaar met een voorprogramma. De tevens waterpolo band NEP. De sfeer zat er meteen goed in en rond 18:00 uur ontstond de eerste pit en werd er al flink gepogood. Voor de wat oudere The Ment fans:

De pogo
De dans bestaat uit het in het rond, in de lucht en tegen elkaar aanspringen.

Pitten
Pitten wordt vaak verward met pogon. Hoewel er overeenkomsten zijn, is het zeker wat anders. Van een pit is pas sprake als er ook bij geduwd of geslagen wordt (meestal tot onder de schouders).

Dolle pret dus, hierna was het aan ons de eer. Met een goed gevuld maag gingen we het podium op, want Rens had zowaar een stampot buffet geregeld. Hiervoor onze grote dank !!! We hadden in ieder geval weer eens genoeg tijd om te spelen dus het hele repertoire kwam voorbij. Het hoogtepunt van de avond was de gezamelijke toegift met NEP met een spetterende uitvoering van Blitzkrieg Bop. Zie de foto's.

Publiek en organisatie bedankt, volgende jaar gewoon weer Steegrock !!!

Groeten,

The Ment

P.S. We hebben nog wat huiswerk gekregen, dus dat wordt de komende weken oefenen op White Lion en Twisted Sister. I wanna Rock!!!