Nacht van Burgum
Door Marcel de Haan - 22 juni 2006 11:33:47
Wat een feest afgelopen zaterdag !!! Volgens mij kunnen we met z’n allen terug kijken op een zeer geslaagde avond en verwachten dat er volgend jaar weer een “Nacht van Burgum” zal zijn (toch Erik?).

Volgens de geruchten hebben meer dan 500 man de Skammel bezocht. Dit waren zulke dorstige bezoekers dat rond 3:00 uur het bier op was. In de kroeg en op het podium was het echt zweten, volgens mij hebben we nog nooit langer dan 5 uur (met 10 minuten pauze na de set) achter elkaar gespeeld. Daarmee was dit dus het langste optreden ooit. Aan het einde werd het een ware slijtage slag, er waren in ieder geval 2 man met krampverschijnselen, Wietse (kroegbaas) ging door zijn enkel, en het stemgeluid werd er niet zuiverder op. Wellicht wordt het tijd voor onze tweede zangles bij Atsje (BASIC). Dat dit allemaal niet ten koste ging van de sfeer was met name te danken aan het enthousiaste publiek (lief klein konijntje......).

Qua optredens zal het de komende tijd even rustig zijn aangezien we allemaal op vakantie gaan. Wel hebben we op 3 juli a.s. nog een studiereis naar de Heineken Music Hall waar John Fogerty (Creedance Clearwater Revival) zal optreden. Dus wie weet doen we nog inspiratie op. Namens The Ment willen we iedereen in ieder geval een muzikale zomervakantie toewensen.

Momenteel werkt de agenda nog niet goed, vandaar hier de datums:
- 9 september: Glinstrastate Burgum
- 18 november: Café Het RoodHert