The Ment op Beatnight
Door Marcel de Haan - 16 juni 2008 9:15:06
Vrijdag 13 juni stonden er wederom twee optredens voor ons op het programma. Het begint bijna professionele vormen aan te nemen. We begonnen met een verkort optreden in Sint Jabik. Gelukkig hielden ze hier ook van het voetbal, dus we hebben de legendarische 4-1 overwinning van Nederland op Frankrijk kunnen volgen. Organisatie bedankt voor de gastvrijheid en de lekkere soep !!

Hierna moesten we zo snel mogelijk naar De Pleats om de Beatnight af te sluiten. Na een strak optreden van Estate Drama was het onze beurt in de grote zaal. Het was weer een ouderwets The Ment optreden waarbij halverwege de show de chaos weer eens compleet was. Dit mede dankzij diverse gastoptredens van “Anoek” de Groot, Mister Wooly Bully en het aanstaande bruidspaar. De ambulance moest er trouwens nog aan te pas komen om een al te enthousiaste toeschouwer af te voeren (Beterschap met je knie!!). Hoogtepunt was de altijd weer strakke uitvoeringen van Whole Lotta Rosie en Scandal im Sperrbezirk.

De show werd echter niet gestolen door The Ment, maar achteraf door Henk Jan. Speciaal voor de band had hij een diner bereid, bestaande uit een voortreffelijke frikadel speciaal.

Een Oranje groet, en allen dank voor jullie komst,

The Ment